Evenimente

Nunti

Stim ca nunta este un eveniment foarte important in viata fiecarui om si de aceea sala de evenimente "Esedra" pune la dispozitie cele mai bune conditii pentru ca nunta dumneavoastra sa fie una de vis si astfel aceste momente sa dainuie mereu in amintirea dumneavoastra.

Botezuri

Botezul copilului reprezinta o ceremonie religioasa foarte importanta pentru familiile crestin ortodoxe. Multi considera botezul ca fiind numirea oficiala a copilului, chiar daca el a primit deja un nume legal si un certificat de nastere cu cateva luni inainte.Astfel "Esedra" va ofera posibilitatea de a infaptui aceasta mare datorie fata de religia crestina.

Conferinte

Fie ca aveti o conferinta de afaceri, de presa sau altele la "Esedra" gasiti confortul necesar pentru a tine o conferinta intr-o sala dotata profesionist find la un nivel avansat de confort.

Revelion

Pentru ca orice inceput merita sarbatorit alaturi de prieteni, sala de evenimente Esedra incepe anul nou alaturi de tine cu o seara speciala, intr-un cadru select, cu un meniu variat, bauturi alese si muzica buna cu invitati pe masura.

Prezentari de moda

Prezentarile de moda sunt poate cele mai provocatoare evenimente din punct de vedere organizatoric. Am invatat ca este foarte important pentru invitati ca detaliile sa iti taie rasuflarea. Echipa noastra tehnica experimentata lucreaza impreuna cu decoratorii, regizorul, scenaristii si creatorul de moda pentru un rezultat dinamic si plin de farmec.